041 422 433 info@labolita.si
Pozdravljeni na spletni strani La Bolita > Menu

Tečaj za mladoporočenca

Plesni tečaj za poroko, ples mladoporočencev, plesna šola La BolitaS poročnim plesom mladoporočenca pravzaprav otvorita plesišče. Poročni ples ni obveznost, ki jo čutita, ampak je ples, ki mora izžarevati srečo in ljubezen. Najpomembnejše je, da se to vidi že navzven. Tukaj nikakor ne igra vloge perfekcionizem, ampak občutek, da pripadata eden drugemu.
Želja vsakega para je, da bi z otvoritvenim plesom osupnil prisotne. Tukaj smo mi tisti, ki moramo doseči, da je ples všeč najprej njima, saj ga bosta le tako lahko odplesala s ponosom in strastjo.

Veliko mladoporočencev si želi zelo osebnega, individualnega ali pa zelo pompoznega plesa z veliko koreografije, včasih tudi zelo zabavne, ter s tem presenetiti in navdušiti vse svate.
Klasika poročnega plesa je vsekakor angleški valček, ki poskrbi za zelo eleganten ambient. Ker pa si seveda vsi tega ne želijo, si lahko mirne volje omislite kaj bolj ognjevitega. Pomembno je, da vedno prisluhnemo željam in tudi ostalim detajlom, ki jih mladoporočenca želita sporočiti svatom, zato se jim vedno posvetimo z zelo individualnim pristopom.
Izbor pesmi se razlikuje od para do para, večinoma izberejo tisto, ki jim nekaj pomeni. Seveda se zgodi tudi, da si ne predstavljajo točno, kaj bi sploh plesali. Vsekakor se na vsako pesem da sestaviti določeno koreografijo, ni pa rečeno, da paru le- ta najbolj ustreza, zato plesne figure poskušamo prilagoditi plesnemu znanju mladoporočencev. Tudi tisti, ki niste nikoli plesali, se lahko naučite. Če glede izbora nimate nobene ideje ste lahko brez skrbi, saj mi jih imamo ogromno.

Lokacije tečajev

Lokacije tečajev

Drugi tečaji

Matura/Valeta

Senior

Družabni plesi

Potujte z nami!

Organiziranje plesnih in družabnih dogodkov!

V plesni šoli La Bolita redno organiziramo cenovno ugodna in zanimiva potovanja, ki jih popestrimo s plesnimi delavnicami. Potujte z nami in uživajte v plesu in nikoli dolgočasni družbi plesnih navdušencev.

Kontaktirajte nas

info@labolita.si

+386 41 422 433

Cesta 24. junija 23 Ljubljana Črnuče